Αν βαρεθήκατε την κλασσική συνταγή με την μαγιονέζα, σας προτείνω αυτή την εναλλακτική συνταγή.
Υλικά :
4 αυγά βρασμένα
2 κουταλιές τυρί κρέμα
1 αγγουράκι τουρσί
4 ραπανάκια
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :
Κόβουμε τα αυγά στα δύο και αφαιρούμε τους κρόκους . Τοποθετούμε στο multi τους κρόκους, το τυρί κρέμα, το αγγουράκι, τα ραπανάκια και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει και 1 ώρα. Γεμίζουμε τα αυγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου