Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Finger food : Αυγά γεμιστά με ραπανάκι και αγγουράκι τουρσί











Αν βαρεθήκατε την κλασσική συνταγή με την μαγιονέζα, σας προτείνω αυτή την εναλλακτική συνταγή.

Υλικά :

4 αυγά βρασμένα
2 κουταλιές τυρί κρέμα
1 αγγουράκι τουρσί
4 ραπανάκια
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση :

Κόβουμε τα αυγά στα δύο και αφαιρούμε τους κρόκους . Τοποθετούμε στο multi τους κρόκους, το τυρί κρέμα, το αγγουράκι, τα ραπανάκια και το αλατοπίπερο και τα χτυπάμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει και 1 ώρα. Γεμίζουμε τα αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου