Αφιερωμένη στον φίλο μου τον Πάρι, που την έφαγε και ξετρελάθηκε.
Υλικά :
2 λουκάνικα χωριάτικα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. κριθαράκι
2 κύβους κοτόπουλο
1 ποτήρι κρασί
100 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
2 κουταλιές γιαούρτι
50 γρ. αλεύρι
3 κουταλιές λάδι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Τρίβουμε το καρότο και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Στο multi, βάζουμε λίγα λίγα τα κομμάτια από τα λουκάνικα και τα κάνουμε κιμά. Τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι, τους κύβους και 1 λίτρο νερό. Σιγοβράζουμε για 20'. Προσθέτουμε το κριθαράκι, αφήνουμε την σούπα να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράζει για άλλα 15'. Στο multi, κάνουμε μια κρέμα με τη φέτα, το ανθότυρο,το γιαούρτι και το αλεύρι. Προσθέτουμε 2 κουταλιές από το ζωμό της σούπας στην κρέμα για να ζεσταθεί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα στην κατσαρόλα και αφήνουμε τη σούπα να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε.
Υλικά :
2 λουκάνικα χωριάτικα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. κριθαράκι
2 κύβους κοτόπουλο
1 ποτήρι κρασί
100 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
2 κουταλιές γιαούρτι
50 γρ. αλεύρι
3 κουταλιές λάδι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Τρίβουμε το καρότο και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Στο multi, βάζουμε λίγα λίγα τα κομμάτια από τα λουκάνικα και τα κάνουμε κιμά. Τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι, τους κύβους και 1 λίτρο νερό. Σιγοβράζουμε για 20'. Προσθέτουμε το κριθαράκι, αφήνουμε την σούπα να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράζει για άλλα 15'. Στο multi, κάνουμε μια κρέμα με τη φέτα, το ανθότυρο,το γιαούρτι και το αλεύρι. Προσθέτουμε 2 κουταλιές από το ζωμό της σούπας στην κρέμα για να ζεσταθεί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα στην κατσαρόλα και αφήνουμε τη σούπα να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου