Υλικά :
για τη βάση :
1 πακέτο bake rolls ή κράκερς τριμμένα
λάδι όσο πάρει
για την κρέμα :
1 συσκευασία σουρίμι
200 γρ.τυρί κρέμα
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι
για το styling:
ψιλοκομμένος άνηθος
Εκτέλεση :
για την κρέμα :
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
για τη βάση :
Ενώνουμε τα θρυμματισμένα bake rolls με το λάδι, ώστε να ενοποιηθούν.
για τη συναρμολόγηση/styling:
Παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και την ντύνουμε με διάφανη μεμβράνη. Τοποθετούμε στον πάτο, ψιλοκομμένο άνηθο και από πάνω την κρέμα καβουριού.Βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο να παγώσει για 3 ώρες. Μία ώρα πριν σερβίρουμε την μους, τοποθετούμε την βάση που φτιάξαμε με τα bake rolls. Σερβίρουμε, τουμπάροντας τη φόρμα σένα δίσκο.
για τη βάση :
1 πακέτο bake rolls ή κράκερς τριμμένα
λάδι όσο πάρει
για την κρέμα :
1 συσκευασία σουρίμι
200 γρ.τυρί κρέμα
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι
για το styling:
ψιλοκομμένος άνηθος
Εκτέλεση :
για την κρέμα :
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
για τη βάση :
Ενώνουμε τα θρυμματισμένα bake rolls με το λάδι, ώστε να ενοποιηθούν.
για τη συναρμολόγηση/styling:
Παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και την ντύνουμε με διάφανη μεμβράνη. Τοποθετούμε στον πάτο, ψιλοκομμένο άνηθο και από πάνω την κρέμα καβουριού.Βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο να παγώσει για 3 ώρες. Μία ώρα πριν σερβίρουμε την μους, τοποθετούμε την βάση που φτιάξαμε με τα bake rolls. Σερβίρουμε, τουμπάροντας τη φόρμα σένα δίσκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου