Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μους με καβουρόψυχα

Υλικά :

για τη βάση :

1 πακέτο bake rolls ή κράκερς τριμμένα
λάδι όσο πάρει

για την κρέμα :

1 συσκευασία σουρίμι
200 γρ.τυρί κρέμα
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι

για το styling:

ψιλοκομμένος άνηθος



Εκτέλεση :

για την κρέμα : 

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.

για τη βάση :

Ενώνουμε τα θρυμματισμένα bake rolls με το λάδι, ώστε να ενοποιηθούν.

για τη συναρμολόγηση/styling:

Παίρνουμε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και την ντύνουμε με διάφανη μεμβράνη. Τοποθετούμε στον πάτο, ψιλοκομμένο άνηθο και από πάνω την κρέμα καβουριού.Βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο να παγώσει για 3 ώρες. Μία ώρα πριν σερβίρουμε την μους, τοποθετούμε την βάση που φτιάξαμε με τα bake rolls. Σερβίρουμε, τουμπάροντας τη φόρμα σένα δίσκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου